Lanterna Restaurant, London

Cliente: Lanterna, Pizzeria and Deli. Applied Studio

Location: Londra

Prodotto: Fluted Classic tile 20,5x10,5 cm

HighRes_Billy Bolton_Applied Studio_Lanterna_165
HighRes_Billy Bolton_Applied Studio_Lanterna_014-Edit

For the Bar Ristorante Lanterna, located in a fluorishing corner of East London, Teamwork collaborated with the architecture and design studio Applied in creating a bespoke finish on the 10.5×21.5cm ceramic fluted classic tile.

The profile goes well with the structure of the Lanterna bar counter, also offering the possibility of covering the curves that characterize the structure of the counter without particular problems.

The color of the article comes from a combination with an initial ceramic piece, then revisited according to the requests of the Applied studio.

The chiaroscuro effect specially designed to emphasize the crests of the profile embellishes the final result.

IMG_0493IMG_0493
COLOUR
IMG_0618IMG_0618
green
IMG_0001IMG_0001
blue
IMG_3758IMG_3758
white
IMG_9874IMG_9874
cream
IMG_3784IMG_3784
grey
IMG_3667IMG_3667
yellow/orange/gold
IMG_3626IMG_3626
pink
IMG_3541IMG_3541
pink
IMG_3714IMG_3714
bronze
IMG_3736IMG_3736
bronze